terça-feira, 7 de julho de 2009

BRAZingamans - Cozinha sumptuosa com uma elegância informal.



Apreciar uma experiência gastronómica, surge também com alguns ingredientes especiais. O ambiente de um restaurante convidativo, a convivência com os amigos e, claro, a gastronomia.
A comida BRAZ constitui uma fusão de estilos e criações culinárias únicas do chefe. Os menus são uma mistura da cozinha clássica europeia com um toque de elegância contemporânea, sendo criados apenas com os mais ricos e frescos ingredientes.
Novo nesta área BRAZ é o primeiro restaurante europeu contemporâneo na Costa de Prata, por isso recomenda-se a marcação prévia.

BRAZingamans is the name of a new restaurant in AMOREIRA. Opened in September 2008 by Jody and Assif. Food is excellent and best described as "international" - e.g. Goats Cheese Tart as a starter and Seabass fillets served with tiger prawns, seafood risotto and pesto as a main course. The puddings are different too - sticky toffee is one. A bit more pricey than the average restaurant - about €50 for two (three courses and wine) but worth it. Just ten minutes drive out of Obidos on the old road to Peniche you turn left into Amoreira village at the traffic lights and follow the village centre sign till you see the Robbialac paint shop and it's just opposite there. No 5, Rua Dr. Amilcar Campos, 2510-402 Amoreira, Obidos, 262 968 075 or 916 521 937. Rather than add the usual expensive and unnecessary 'cover charges' to your bill they don't bring you anything you don't order so remember to order freshly baked olive bread or side orders of chips if you want them. Enjoy!

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